Privat

Vi gjør juridiske tjenester enkelt tilgjengelige for alle. Hos oss får du juss til rett pris, og det er enkelt å følge med på det som skjer i saken din.

Du har saken, vi kan jussen. Vi kaller det hverdagsjuss for god nattesøvn.

Advokattjenester til fastpris.

De aller vanligste advokattjenestene er dekket. Oversiktlig og forutsigbart!

Fastprisavtale

kr
0
,-
Individuell vurdering

Hos oss får du en forutsigbar, trygg og enkel prosess med fastprisavtale. Det er enkelt å følge med på det som skjer i saken din. Forutsigbart, ujålete og uten unødvendige kostnader.

Book time

Enkel vurdering og anbefaling

kr
0
,-
Gratis

Vi er alltid der for deg. Første møte hos oss er alltid gratis. Sammen går vi gjennom situasjonen din og gir deg en enkel vurdering eller anbefaling på hva du bør gjøre.

Book time

Gjør det selv - digitale produkter

kr
0
,-
Priser fra kr 0,- til 7990,-

Gjør det selv - lag juridiske avtaler og dokumenter selv ved å bruke våre interaktive maler og veiledere. Alt blir kvalitetssikret av en advokat hos Ally, og du får 15 min gjennomgang med advokat for spørsmål og svar og endringer før digital eller fysisk signering.

Book time

Avtaler og viktige dokumenter

kr
3990
,-

Vi fjerner alt det vanskelige med å skrive de viktige dokumentene dine, enten det er fremtidsfullmakt, gavebrev, gjeldsbrev eller avtale om sameie.

Book time

Avtaler og viktige dokumenter for livet

7990,-

Vi fjerner alt det vanskelige med å skrive  de viktige dokumentene dine, enten det er testament, ektepakt, fremtidsfullmakt, eller avtaler om sameie,  kjæledyrsavtale, bruksrett for hytter osv. Vi går gjennom behovene dine, og passer på at alt er forstått og riktig utført og tilpasset din situasjon, og signert og oppebevart på rett sted. Vi oppbevarer også alltid en kopi for deg i vårt elektroniske hvelv, slik at du alltid vil ha den tilgjengelig, når du trenger det.  

Start quiz

Juss-101: Skriftlig juridisk vurdering av situasjonen din

1990,-

Sammen går vi igjennom situasjonen din, leser dokumentasjonen du har, og gir deg en skriftlig juridisk vurdering. Dette kan være lurt om du bare trenger noe å støtte deg på for å diskutere med noen eller vurdere om du har en sak og hva som er lurt å gjøre. Vi kan her også gi deg en forutsigbar fast pris for saken din dersom det har behov for mer hjelp.

Start quiz

Vil du

28000,-

En sak med motpart kan fort bli kompleks og tung, men la oss gjøre det lettere for deg ved hjelp av våre dyktige advokater. 
***

Fått avslag eller ønsker å klage til det offentlige?

Mange ganger kan det føles som man er i en papirmølle - masse dokumenter som er vanskelige å forstå. La oss ta prosessen for deg - for hvert steg eller instans - kr 2900.

Start quiz

Usikker på hva som er riktig for deg?

Ta en prat med oss, så hjelper vi deg med å kartlegge dine behov.

Book en time