Mekling

Vi vil løse konflikten du står i.
På en måte som lønner seg for deg. Vi tilbyr enkle prosesser som gir gode løsninger for alle parter, rimelig og effektivt, for god nattesøvn.

Bedrifter og organisasjoner

Vi jobber med både store og små, og kan tilby ulike løsninger eller skreddersy et program. Sammen setter vi opp en løsning som passer for dere  

Book en time

Fornøyd-garanti eller pengene tilbake

Vi tilbyr mekling og konflikthåndtering med fornøyd-garanti, fordi vi vet at vår metode fungerer. For oss betyr det at du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med måten vi har tilrettelagt din løsnings-prosess på.

Fastpris

8900,- ex MVA per part
11125,- inkl MVA per part

Intromøte
Forberedelse
Meklingsmøte
Avtaleskriving
Protokoll
Signering 
Evaluering

Start quiz

Hvordan vil dere dele barneomsorgen dersom går fra hverandre i fremtiden?

Lag en gratis forhåndsavtale

Det er enklere å diskutere de vanskelige spørsmålene om  hvordan et eventuelt samlivsbrudd skal organiseres, spesielt med tanke på barnets beste, når man er gode venner og har de beste intensjoner sammen. Fokus i disse prosessene er som regel hvem av foreldrene barna skal  bo fast hos, hvordan og type samvær det skal legges til rette for, hvordan skal foreldrene samarbeide til det beste for barnet mm. 

En forhåndsavtale vil ikke bli lagt vekt på av domstolen, da det alltid vil være barnets beste som gjelder. Men for å forhindre fremtidige konflikter og uenigheter, tror vi likevel det vil ha mye for seg at foreldrene har tenkt og gjennomgått dette i forkant. Men situasjonen kan endre seg, og det  er lov å endre mening. Derfor tilbyr vi også en evaluering av denne innen tre år.

Start quiz

Fastprisprodukter for å komme kjapt i gang.

Forhåndsavtale om barn

kr
0
,-

Foreldrene snakker seg gjennom hvordan et eventuelt samlivsbrudd skal organiseres, spesielt med tanke på barnets beste. En forhåndsavtale vil ikke bli lagt vekt på av domstolen, da det alltid vil være barnets beste som gjelder. Man antar de som har diskutert dette, sjeldnere kommer i konflikt, og det gir gode rammer når konflikten først er der.

Book time

Arv- og skifteavtale

kr
12490
,-
kr 12 490,- per part

En skilsmisse eller samlivsbrudd oppleves ofte som en livskrise. Det samme gjelder når en person har gått bort. Vi hjelper deg med å bli enige om fordelingen av eiendeler, formue og gjeld ved skilsmisse, samboeroppgjør eller arveoppgjør.

Book time

Barneavtale m/oppfølgning

kr
18490
,-
kr 18 490,- per part

Bli enige om samvær og hvordan barnefordelingen skal være. , og få 3 mnd utprøvende periode, med evaluering og ny avtale. For samarbeidet må fungere, for barnas skyld.

Book time

Avtaler og viktige dokumenter for livet

7990,-

Vi fjerner alt det vanskelige med å skrive  de viktige dokumentene dine, enten det er testament, ektepakt, fremtidsfullmakt, eller avtaler om sameie,  kjæledyrsavtale, bruksrett for hytter osv. Vi går gjennom behovene dine, og passer på at alt er forstått og riktig utført og tilpasset din situasjon, og signert og oppebevart på rett sted. Vi oppbevarer også alltid en kopi for deg i vårt elektroniske hvelv, slik at du alltid vil ha den tilgjengelig, når du trenger det.  

Start quiz

Juss-101: Skriftlig juridisk vurdering av situasjonen din

1990,-

Sammen går vi igjennom situasjonen din, leser dokumentasjonen du har, og gir deg en skriftlig juridisk vurdering. Dette kan være lurt om du bare trenger noe å støtte deg på for å diskutere med noen eller vurdere om du har en sak og hva som er lurt å gjøre. Vi kan her også gi deg en forutsigbar fast pris for saken din dersom det har behov for mer hjelp.

Start quiz

Vil du

28000,-

En sak med motpart kan fort bli kompleks og tung, men la oss gjøre det lettere for deg ved hjelp av våre dyktige advokater. 
***

Fått avslag eller ønsker å klage til det offentlige?

Mange ganger kan det føles som man er i en papirmølle - masse dokumenter som er vanskelige å forstå. La oss ta prosessen for deg - for hvert steg eller instans - kr 2900.

Start quiz

Fordeler ved mekling

Bedre relasjoner

Rask løsning

Kostnadsbesparende løsningsprosess

Fleksibelt og enkelt

Slipp rettssak

Partenes behov og interesser i fokus

Taushetsbelagt

Fornøyd-garanti

Ingen vinnere og tapere

Effektiv og vennlig prosess

Få bedre relasjoner

Rask løsning

Spar kostnader

Fleksibelt og enkelt

Slipp rettssak eller Forliksrådet

Partenes behov og interesser  i fokus

Taushetsbelagt

Nøytral mekler med spesialistutdannelse innen konflikthåndtering

Fornøyd garanti

Ingen vinnere og tapere - løsning begge parter er fornøyd med

Book et intromøte