Kjøpe bolig med en venn?

DNB hjelper dere med finansieringen. Ally hjelper dere å forbli venner.

Gå gjennom disse tre stegene for å sikre at dere får best mulig utgangspunkt for å bo og eie sammen som venner.

1.
Test om dere passer å kjøpe bolig sammen

Gratis

Ta en test her for å forberede dere på viktige ting dere må tenke på når dere skal eie sammen.

Ta testen

2.
Start å lage en Sameieavtale for venner

Gratis

Ally gir dere et forslag til en avtale som dekker det meste - Sameieavtale for venner. Med den kan dere være trygge når dere kjøper sammen. Enkel å fylle ut selv , eller få hjelp fra Ally ved å booke tid.

Lag avtalen

3.
Gjennomgang med advokat

Gratis


DNB kunder som søker Vennelån får tilbud om gratis 15 minutter veiledning med svar på juridiske spørsmål rundt det å eie sammen, gjennomgang av konsekvensene av de ulike svaralternativene fra testen og hjelp til å kvalitetssikre eller fylle ut Sameieavtale for venner.

Book time

Avtaler og viktige dokumenter for livet

7990,-

Vi fjerner alt det vanskelige med å skrive  de viktige dokumentene dine, enten det er testament, ektepakt, fremtidsfullmakt, eller avtaler om sameie,  kjæledyrsavtale, bruksrett for hytter osv. Vi går gjennom behovene dine, og passer på at alt er forstått og riktig utført og tilpasset din situasjon, og signert og oppebevart på rett sted. Vi oppbevarer også alltid en kopi for deg i vårt elektroniske hvelv, slik at du alltid vil ha den tilgjengelig, når du trenger det.  

Start quiz

Juss-101: Skriftlig juridisk vurdering av situasjonen din

1990,-

Sammen går vi igjennom situasjonen din, leser dokumentasjonen du har, og gir deg en skriftlig juridisk vurdering. Dette kan være lurt om du bare trenger noe å støtte deg på for å diskutere med noen eller vurdere om du har en sak og hva som er lurt å gjøre. Vi kan her også gi deg en forutsigbar fast pris for saken din dersom det har behov for mer hjelp.

Start quiz

Vil du

28000,-

En sak med motpart kan fort bli kompleks og tung, men la oss gjøre det lettere for deg ved hjelp av våre dyktige advokater. 
***

Fått avslag eller ønsker å klage til det offentlige?

Mange ganger kan det føles som man er i en papirmølle - masse dokumenter som er vanskelige å forstå. La oss ta prosessen for deg - for hvert steg eller instans - kr 2900.

Start quiz

Usikker på hva som er riktig for deg?

Ta en prat med oss, så hjelper vi deg med å kartlegge dine behov.

Book en time